Dziś oferuje wam zarobek przez internet przez tzw. surfbar który wyświetla reklamę na waszym komputerze sami możecie zarobić na tym raptem 2$ lecz przy mojej piramidzie zarobkowej te zarobki mogą osiągnąć nawet 30$ wiadomo że nie jest to dużo ale dostaje się je za to że i tak siedzi się przy komputerze
wszystkich chętnych zapraszam do kontaktu tu lub na priv!
strona to 20dollars2surf.com
zarabianie przez internet
-
Napisano 1 rok temu #
-
Dokładniej jest to tzw.surfbar czyli wyświetlanie reklamy na dole ekranu za każdą minutę obejrzanego baneru dostajemy 1 punkt za 1000 punktów dostajemy 10 centów niby nie dużo jako normalny użytkownik bez poleconych może zdobyć max 3 dolary na miesiąc ale jest jeden haczyk za poleconego dostajesz punkty i jego 10% czyli przy mojej piramidzie gdy uzyskali bysmy 100 osób twój zysk osiągnąłby jakieś 30$ no tak uzyskujesz te 30$ jedynie za to,że przy okazji gdy twój komputer chodzi czy nie brzmi to zachęcająco? baner jest bardzo malutki i znajduje się na samym dole ekranu z mojej strony oferuje szybki kontakt dodanie wam polecajacych tak aby piramida miala sens i wasze zyski rosly oraz znakomity kontakt jest to dobra forma dorobienia sobie do czegoś serdecznie zapraszam gg.2117467
Napisano 1 rok temu #
Odpowiedz
Musisz się zalogować, aby móc pisać.