Witam ! Zaczynam jazde i mam pytanko. Jaki rower kupic ?? Rower ma być do streetu taki do jazdy na kole przednim i tylnym itp. i troche do normalnej wiec najlepiej by bylo gdyby mial przedni widel z amorkiem przerzutki i heble. Noi zeby byl niski bo mam 160 cm ;/ Wiec jaki rower polecacie tak max 900 zl
Witam porsze o pomoc w problemie
-
Napisano 1 rok temu #
-
A i jakie heble lepsze tarcze czy zwykle ?? Chyba wolal bym tarcze a wy co myslicie ??
Napisano 1 rok temu # -
Słuchaj powiem ci tak do 900 zł to kupisz taki syf z tym wszystki co chcesz . Dobry hamulec chociaż by juicy 3 nowy kosztuje 300 zł więc wiesz wiadomo ze chodzi ci o używke ale i tak ten cały rower to bd gówienko krótko mówiąc.
Napisano 1 rok temu # -
Rower za 900 stuwek nie musi być byle gównem.Pytaj po koleżkach co jeżdżą na pewno będą mieli jakieś części na zbyciu i za niewielką kwotę ci odsprzedadzą.
Napisano 1 rok temu # -
No niestety kolodzy nie smigaja ;(
Dobra a moze myslalem nad ns holy ale musial bym kaski dozbierac i moze hamulec na przód bo tyl mi by sie nie przydal. A teraz pytanka 2. Czy mozna na tym widle skakac ?? I czy nie trzeba mocno sie na pedalowac zeby sie gdzies przejechac i czy spokojanie wyrwie na kolo ?? Co o nim sadzicie ??
Napisano 1 rok temu # -
Słuchaj ns holy to jest rower na street i dirt . jak ty chcesz wyrwac na koło na takim rowerze katuje się manuala . ja mam do sprzedania mtb na street ale za jakies 1700-1800 zł.
Napisano 1 rok temu # -
I na widle jak najbardziej się skacze ! ale w streecie bo amor jest bardziej do dirtu i widłem to się zbija na wadze ale tez jezdzą w streecie na amorkach .
Napisano 1 rok temu # -
a jak z ta jazda ? Bez przezutek da sie normalnie jezdzic ? Zeby sie nie zmeczyc na 50m? I czyli tego sie nie wyrwie na kolo i nie mozna pedalowac czy jak ? Bo juz nie kapuje ?
Napisano 1 rok temu # -
hehehe to nie jest tak do konca jak ty myslisz . Wyrwac na koło to mozna motor ! :D ty chyba dopiero zaczynasz jezdzic . powiedz o co ci dokładnie chodzi to ci wytłumacze . moze daj swoje gg :)
Napisano 1 rok temu # -
ok. Chodzi mi o to ze jak nie ma przerzutek to nie jest za lekko pedalowac ? I nie trzeba sie mocno namachac ? A z tym wyrywaniem chodzi mi o to ze np. depcze mocno w pedaly i mam kolo w gorze i czy moge pedalowac dobrze czy trzeba bez pedalowania bo nie wiem np. korba mala czy cus ?
Napisano 1 rok temu # -
Słuchaj to jest rower do streetu zębatka jest mała teraz będę miał jeszcze lepszą mniejszą i tu masz link jak jezdzi mój kolega ja mam rower cos w tym stylu tylko inna firma ramy i takie pierdoły http://www.youtube.com/user/PiotrekMorena#p/a/u/1/d5R3yDq1tu8
Napisano 1 rok temu # -
Ja mam wideł beż przeżutek i hamulcy i spokojnie mogę "wyrywać koło" :)
Napisano 1 rok temu # -
O to fajnie :) A mogl bys pokazac jakis film jak to robisz ?? A co sadzicie o ns holy 2 ?
Napisano 1 rok temu # -
He he ja jeszcze tak nie jezdze ale mam dosyc dobry sprzęt wiesz i chce teraz sprzedac mój rower bo kupuje cos innego .:D
Napisano 1 rok temu # -
A o holy to dosyc dobry rower tylko seryjne czesci zamias tej kiedy mogli by dac districta ale to by zwiększyło koszta ale bym by lepszy i np mostek quark pro bo jest zwykły quark który jest troche cięższy
Napisano 1 rok temu #
Odpowiedz
Musisz się zalogować, aby móc pisać.