Siema spodobał mi sie ten rower i pytanie do was warto za taką cene ?http://allegro.pl/item1198216654_destroyer_jump_dirt_street_okazja.html
Warto kupować ?
-
Napisano 1 rok temu #
-
Dobry jest z części ? proszę o krótką opinie co i jak z góry dzięki ;)
Napisano 1 rok temu # -
co moge o nim powiedzieć, stare destro, duro, i cena 700zł cena niezbyt wygórowana, a każdy od czegoś zaczyna :)
Napisano 1 rok temu # -
a jesli chodzi o obręcze i piasty ?
Napisano 1 rok temu # -
powiem ci że mój stosunek do dartmoora a dokładnie do blizardów jest beznadziejny obręcz gorsza od masła no ale cóż co kraj to obyczaj ja to ja pisaty tył 4 maszyny wiec sie powinna ładnie toczyć przód deora tez powinna wytrzymać :D
Napisano 1 rok temu # -
i to co nie zniósł bym wiecej to tylna piasta na zacisk >.<
Napisano 1 rok temu # -
ogólnie jak słyszałem opinie w moim mieście to są dobre obrecze ze kilka nie dolotów a i tak bez 8 . A tak ogólnie wytrzyma ten rower na naukę streetu i dirtu ?
Napisano 1 rok temu # -
z przodu jest bizard wiec może wytrzyma a ten Dartmoor Crusserr na tyle ?
Napisano 1 rok temu # -
to samo co blizzard tylko lekko mocniejsze ale co nie zmienia faktu ze to nie cudo :D
Napisano 1 rok temu # -
olilublin wiesz jedni lubia darta inni nie widocznie nie przepadasz sam jezdze na obreczach darta blizzard-ach i mi swietnie sie trzymaja polecam. A co do roweru fajny wyglad;d
Napisano 1 rok temu # -
a według CIebie dobry jest ten dual ?
Napisano 1 rok temu # -
tak dobry rower a ile on za niego chce tak dokladnie pytales sie juz?? czy jak narazie sobie tak patrzysz
Napisano 1 rok temu # -
patrzałem na allegro jak na razie, ale myślę ze za 650 pójdzie :D narazie rozważam jak najlepszą oferte i ten mi wpadł w oko :D
Napisano 1 rok temu # -
aha. a jest on na gg czy cos to by do niego zagadac ;d
Napisano 1 rok temu # -
nie wiem, nie patrzałem bo może coś na forum wychacze no i dalej szukam na allegro
Napisano 1 rok temu # -
koles jest na gg na zaraz wracam pytalem sie ile chce minimum on 750 + przesylka no i jakies dodatki daje w sumie cena nie duza a dla poczatkujacego dobra cena i w miare dobry sprzet
Napisano 1 rok temu # -
Rower warty uwagi znam ten sprzęt wszystko śmiga jak należy.A Obręcze nie są wcale z masła
Napisano 1 rok temu # -
całkiem niezly wedlug mnie
Napisano 1 rok temu # -
znasz ten sprzed z kad powiedz jezdziles na nim czy cos jak on jezdzi bo w sumie tanio 750 to moze sam kupie jak on jezdzi a tyra ten rower czy cos
Napisano 1 rok temu # -
750 ? na allegro jest 700 :D dodatki widziałem jakieś dwie tarcze i zaciski hamulców ,a i jakaś piasta :D
Napisano 1 rok temu # -
no pytalem sie czemu a on ze jest licytacja i on chce 750 i ze nizej nie zejdzie ;d
Napisano 1 rok temu # -
jeżdżę z nim na co dzień , wszystko w nim śmiga ogólnie polecam ten rower ;)
Napisano 1 rok temu # -
ty mtb to wez moze z nim pogadaj moze by cos spuscil z ceny bo sam bym go kupil a jak nie zejdzie to chyba i tak kupie
Napisano 1 rok temu # -
a jak wylicytuje za 710 to i tak musi mi sprzedać :D moze pogadam z nim na gg to zejdzie do 650
Napisano 1 rok temu # -
w sumie mozna spróbowac
Napisano 1 rok temu # -
misiek1471 dzisiaj z nim pogadam i dam Ci znać ;)
Napisano 1 rok temu # -
ok dobra dzieki
Napisano 1 rok temu # -
i tak zrobie musi coś zejść żeby sie dobrze jeździło
Napisano 1 rok temu # -
pisalem z tym kolesiem teraz powiedzial ze ni chuja nie zejdzie xD ja chyba wezme ten rower za te 750 zl bo czekam na kase od starych a tez mtb bede kupowac i chyba tego wezme no chyba ze ty chcesz armin16 bo byles pierwszy
Napisano 1 rok temu # -
ja jak bym brał to coś bym targował :D nawet dla przyjemności :D i tak pewnie wybierze ciebie bo więcej mu dajesz :D
Napisano 1 rok temu #
Odpowiedz »
Musisz się zalogować, aby móc pisać.