Co myślicie na temat sporu MTB vs BMX?
Spór BMX vs MTB?
-
Napisano 1 rok temu #
-
Ja myślę, że jest bezsensowny, bo biją się już prawie o to kto na czym jeździ, a każdy woli co innego i nie wiem co do tego mają inni. Jeden woli mtb, a drugi bmx, tylko nie rozumiem w tym nienawiści / walki / rywalizacji, ja tam trzymam i z jednymi i z drugimi i razem śmigamy krówkami i X'ami, a Ci, którzy np. wjeżdżają na MTB, to tylko i wyłącznie tracą przyjaciół. Ja jak się wciągnąłem w jazdę na BMX'ie to od razu więcej ludu znam, nawet jak ktoś mnie nie zna to podejdzie, zagada, zapyta, czy śmigać będę tu cały czas, bo wszyscy skejci to jedna rodzina, bmx czy mtb czy może deska to nie ma znaczenia.
PS: To chyba nie ten dział, bo raczej ze streetem i dirtem nie ma wiele wspólnego, od takich pogawędek jest OffTopic ;).
PS2: Temat przeniesiony do OffTopic.
Napisano 1 rok temu # -
łączy nas jedna zajawka a czy masz koła 20' 24' 26' to nie jest ważne... takie bynajmniej jest moje zdanie :D
w wielu mtb masz pegi wiele bmxów jest bez pegów wiec?
a że tak to ujme "jeden lubi jak mu cyganie grają a drugi jak mu nogi śmierdzą"Napisano 1 rok temu # -
Ja uważam że za wiele osób za bardzo się czepia!
Napisano 1 rok temu # -
No bmxowcy bez przerwy maja jakies problemy do nas! :/
Napisano 1 rok temu # -
Kwestia gustu, nie ma co sie oszukiwać ale na bmx jest wszystko łatwiej zrobić bo mniejszy xD
Napisano 1 rok temu # -
Dla mnie to glupota widzialem raz jak po sobie jezdzili bmx na mtb ze wy*****dalac z tymi krowami itp i w ogóle a dla mnie to kwestia gustu.
Napisano 1 rok temu # -
misiek1471 dokładnie kwestia gustu ale ogólnie ludzie na mtb sa bardziej tolerancyjni dla bmx. A jeśli chodzi o bmx to sami wiecie jeden cytat jest przytoczony powyżej ;]
Napisano 1 rok temu # -
ja sie osobiście z aktami agresji ze strony BMX-owców nie spotkałem (mój brat śmiga na x-sie) Myślę że to jest bardziej kwestia czyjegoś charakteru niż tego co jest lepsze MTB czy BMX tyle. pzdr. :D
Napisano 1 rok temu # -
póki MTB siedzi w lesie to też nic do nich nie mam
Napisano 1 rok temu # -
U mnie tak samo się wszyscy czepiają MTB... nie wiem po co to komu, każdy lubi co innego...
Napisano 1 rok temu # -
Ja osobiście śmigam na mtb ale prawda jest taka przynajmniej w moim przypadku większości na bmx mówię o rotacjach i innych trikach które łatwiejsze są na bmx ale bara na bmx nie zrobię za nic :D
U mnie w mieście stosunek mtb do bmx to mniej więcej 2 do 30.
Ale nie ma jakiejś jadki ze o boże mtb.
Czillujemy wszyscy razem ; >Napisano 1 rok temu # -
armin16
"Kwestia gustu, nie ma co sie oszukiwać ale na bmx jest wszystko łatwiej zrobić bo mniejszy xD "
HHAHAAH teraz cie zhejtuje. Wiem ze dzieci nic nie umiejac na mtb płacza ze na bmx łatwiej i to jest ich wymowka. Na bmx latwiej rotacje, nfcc, oldy itp a na MTB latwiej bary, rozne no foty itp. TO jest zroznicowane dzieciaku. Co z tego ze mniejszy?
#Edit
Popieram Ciapka. TO jest bezsensowne. Niektorzy wola miec cos pod nogami, a niektorym to przeszkadza.
Napisano 1 rok temu #
Odpowiedz
Musisz się zalogować, aby móc pisać.