Witam,widze ze forum nie rozrasta się:D.Przydała by się galeria bikechecka itd. Co o tym myslicie,żeby zainwestowac trochę w nie? Jakieś pomysły na rozrost forum? Pozdrawiam i pisać
Rozrost forum.!
-
Napisano 1 rok temu #
-
galeria przydała by się ale nie tylko bikechecka ale podobna do tej http://bikeaction.pl/forum/gallery/index.php
Napisano 1 rok temu # -
Ja jedynie mogę się również podpisać pod tym pomysłem, który zresztą nie jest taką nowinką, bo jakiś miesiąc temu już była mowa o zrobieniu galerii :) Ja nie mogę nic w tym kierunku zrobić, trzeba zaczekać na Maxa, ja jak już napisałem wyżej jedynie mogę się podpisać pod tym tematem ;)
Napisano 1 rok temu # -
noi składka na jakiś lepszy serwer? Może tam by się coś takiego udało postawić?
Napisano 1 rok temu # -
O co chodzi z lepszym serwerem? 8GB ramu i 4 rdzenie to za mało?
Napisano 1 rok temu # -
aha no spoko.Wystarczy.
Napisano 1 rok temu # -
Mi by przydał się dział warsztat oraz zamienię
Napisano 1 rok temu # -
co do rozrostu forum , powinno być więcej tematów i moderatorzy powinni częściej przeglądać forum gdyż zdarzają się tematy np. kupię ramę do streetu w kategorii dirt/street gdzie jest osobna kategoria na to . kolejną moją propozycją było by nawiązanie współpracy z jakimś sklepem rowerowym .
Napisano 1 rok temu # -
Ja od siebie dodam ze kilka opcji mozna by zedrzec z innych stronek. Chcialbym liczniki postow, Galerie, Wiecej moderatorow, SB, i jeszcze zmiane stylu na cos bardziej oldschoolowego.
Napisano 1 rok temu #
Odpowiedz
Musisz się zalogować, aby móc pisać.