Witam. Zastanawiam się nad kupnem MTB na street. Mój wzrost to 151cm, wiec jestem niski, mam 13 lat. czy ns holy będzie dobry ? Z góry thx za odpowiedzi
MTB na street ?
-
Napisano 1 rok temu #
-
http://allegro.pl/norco-125-super-mtb-ns-octane-one-hayes-bomber-i1251416277.html biersz ten lepszy od ns holy i ci enie zawiedzie polecam
Napisano 1 rok temu # -
@ riderzdw
Ty chyba chłopczyku nie wiesz co mówisz, NS Holy (jeśli chodzi o jazdę w streecie !!!) jest dużo lepszy niż ta Twoja dirtówka.
@ Sajko
Jeśli chcesz jeździć w streecie tylko i wyłącznie, to bierz Holy, a jeśli interesuje się też dirt i będziesz często śmigał na hopach, w lesie itd., to możesz wziąć coś z amorem, np. tego bika, co podał kolega wyżej.
Jeśli chodzi o NS'a Holy to nie kupowałbym nówki, poszukaj używki, jeśli nie znajdziesz dokładnie Holy'ego, to szukaj streetówki złożonej na sztywnym widelcu NS RNS i ramie Octane One Void (to jest przykład, ale te podzespoły spotyka się najczęściej w streetowych maszynach) Pozdro
Napisano 1 rok temu # -
ciapek2409 jestem przestronnym riderem jezdze we wszystkim i koledze moze sie spodoba rower do wszystkiego .. ale dobrze napisales
Napisano 1 rok temu # -
polecam dartmoora.sam jeżdze na quinnie i ma świetną geometrie i nie jest cięzki.i nie mają wysokich cen.nową dostałem za 580 zł co jest dobrą ceną.a jak dobierzesz odpowiedni wideł i kółka maszyna może być leciutka ;p w streecie bedziesz latał :D kolega ma octana i tez jest wypas rama.ale jest stalowa za ceną quinnie w crmo
Napisano 1 rok temu # -
Jeździł będę tylko w streecie, czasem wpadając na park. Co bardziej polecacie, jestem niskiego wzrostu (151 cm jak pisalem w 1 poscie) więc stretówka pod 24 czy BMX z ramą 20"5 ?
Napisano 1 rok temu # -
Teraz już zupełnie nie wiem czego chcesz ;D Nie ma co porównywać mtb, nawet jeśli jest to 24' z bmxem. Zależy na czym się lepiej czujesz, ja zacząłem na GTiXie jeździć i kupiłem Mongoose, potem złożyłem Prodigy 9,81 + Suntour XCR i stwierdziłem, że BMX nie jest dla mnie. Wg. mnie już lepiej streetówka na 24' kołach, ale to Twój wybór ;)
Napisano 1 rok temu #
Odpowiedz
Musisz się zalogować, aby móc pisać.