Witam. Czy zloze za 1000zł (bez ramy, mam) rower do streetu na amorze i kolach 24' ??
Czy złoże za tą kase
-
Napisano 11 miesiący temu #
-
jak części używane to tak.
Napisano 11 miesiący temu # -
a na nowych ? Urzywane wzial bym : kiere, mostek a reszte sie boje ze bedzie zjechane ;/ noi ew. amor to dalo by rade ?? Zaproponujcie jakies czesci :)
Pozdrowienia !
za 1000 zł nowe częsci to wręcz nierealne ;p sam amor bedzie drogi ;p lepiej kupić używke na początek za te cene i powoli zmieniac częsci jesli bedzie taka potrzeba
ale mowie kupie amor,kiere i mostek i moze korbe uzywane a reszta nowe to styknie ?? Zaproponujcie jakies czesci
KIERA 109 ZL NS MINT mostek quark pro 145 chyba
chyba ze dartmoora funky 145 zl najtaniej na allegro
quarki tansze ale tez zalezy z ktorego roku :)
kurde.....
ja chce nowe wszysto oprocz kiery,mostka,korby,i amora bo moga byc uzywane. Zloze to za ta kase ??Napisano 11 miesiący temu # -
Co sie tak, na nowe części uparłeś. Posłuchaj kolegi matacza.Kup używane, a potem zmieniaj na nowsze.
ale uparlem sie bo rodzice na uzywki zbytnio sie nie zgadzaja
Jak Ci starzy dadzą kase to do 2000 złotych dało by rade z nowych części ale za 1000 nie złożysz.
a poza tym to chyba ty będziesz na rowerze jeżdził ,a nie twoi rodzice:)
kazdy na forum sie zgodzi ze mną ze lepiej kupic używane ;p jeste zdania ze jeśli ktoś jeździł juz na danej częsci i nic sie nie stało u kogo innego tez nie powinno sie nic stac chyba ze bedzie nakurwiał rowerem ;p
za 1000 zł to jedynie używane.amortyzatory są w granicach 1000 zł nowe więc zakładam ze jak ktos by chciał sprzedac to za 600 zł minimum ;p a gdzie do tego kiera,korba,mostek,gripy,pedała i przedewszystkim koła??
kup używane w dobrym stanie i lepiej na tym wyjdziesz
mam na sprzedasz kiere ns'ik stalowy więc nie ma opcji żeby pękł albo się wygiął używana z 6 mies gg 10365651
Napisano 11 miesiący temu #
Odpowiedz
Musisz się zalogować, aby móc pisać.